2019 Szeged

2019 Áprilisában Szegeden járt a Képbe Hozunk! kiállítás. A Szegedi Tudományegyetem József Attila “TIK” épülete csodás tágas helyszínt adott a rendezvényhez. A körülbelül 750 látogató 25 fotós márka legújabb kínálatát próbálhatta ki személyesen. Előadóink között olyan neves fotósok voltak, mint Imre Tamás természetfotós, Séllei Csaba vízalatti fotós, Németh György, Rizsavi Tamás, Dékány Zsolt vagy Dusha Béla. A résztvevők a workshopok keretében autófotózáson, drónreptetésen, modellfotó workshopon vagy akár a szegedi zsinagóga fotózásán gazdagíthatták gyakorlati tudásukat.

2018 Debrecen

Debreceni rendezvényünk az első Képbe Hozunk kiállítás volt, ahol bár még csak 10 kiállító 15 márkával vett részt, mégis több mint 450 fotós látogatott el. A sok pozitív visszajelzés, a színvonalas előadások és workshopok és a nagy szeretet, amivel vártak bennünket további löketett adott a jövőre nézve.

Kérjük jelezd részvételi szándékodat!

Kérjük segítsd azzal a munkánkat, hogy az alábbi űrlapon jelzed, hogy tervezel-e részt venni a következő Képbe Hozunk kiállításon.

ÍRJ NEKÜNK

info@kepbehozunk.hu

+36 30 426 3766

Facebook.com/kepbehozunk